Nové domovy

13.01.2011 08:46

 

Postupně se nám začali ozývat zájemci o koťátka. V této chvíli již 4 mají nový domov, kam by měli odejít koncem února.

Camelie se může těšit na báječnou rodinu a na psího kamaráda z Vyškova, Cordylinka se zamilovala do svých nových páníčků z Prahy. Crowny v novém domově v Praze bude mít u své milé paničky další dva kočičí kamarády a včera si svoji paničku doslova umazlil Cherokee.

Zbývá najít už jen nový domov pro Camea, který mezi naší smečkou září velkým množstvím stříbra ve svém kožíšku. Cameo je rošťák, který umí cvakat tlamičkou na mávátko a pokud si ho odloví pro sebe, běhá s nim po bytě a roztomile vrčí. Nakonec dotáhne mávátko k někomu z rodiny pod nohy a nedá pokoj, dokud nezačneme mávat. Jako správný burmillí kluk má neustále něco na práci - musí běhat, prohánět brášky a sestřičky....jejich výskoky, salta a zběsilé úprky v nás neustále vyvolávají záchvaty smíchu.  Cameo umí komunikovat s lidmi očima a mimikou tváře. Každý večer mi skočí do náručí, rozvalí bříško a chce ho pusinkovat. Dělá u toho opravdu veselé "obličeje". Za chvilku se mu začnou zavírat oči a on doslova s úsměvem ve tváři usíná. Samozřejmě je to chlap každým coulem - potřebuje neustále slyšet, jak je báječný, hodný, šikovný a nádherný..... ;o)))

Včera večer celá smečka objevila krásu vany a všichni se tam přesunuli.....Všichni, včetně dospělých koček, jsme stáli nad vanou a jen jsme se smáli, jak celá smečka útočí na odpad, snaží se ulovit imaginární myšku, která ne a ne vylézt..... Nakonec jsme z vany vytáhli 5 mokrých (dcerky se před kočičím divadlem koupaly) a unavených koťat.