Příprava koťátek do nových domovů

20.02.2011 22:38

Tak se nám zkracuje čas, který budeme mít doma koťátka. Reakce na přeočkování Purevaxem žádná nebyla a všichni se mají čile k světu. Dnes jsem namátkově zvážila Cherokeeho - s výsledkem 1760 gramů. Ani nemám odvahu vážit Camea..... Ale ani na jednom koťátku nenajdete gram tuku - všechna jsou krásně osvalená a srst jim doslova září. Krásně se poznají kluci od holčiček - holčičky jsou trošku (ale vážně ne o moc) menší. ;o)

Je to tlupa nenasytů. Jejich úprk za plnou miskou připomíná vlnu tsunami, která smete cokoliv, co jim stojí v cestě (včetně nás). Crowníček objevil kouzlo granulek a dost často nad masem klepe tlapkou: "Paničko, kde mám biftek?" Slibuji mu, že bifteček mu dopřeje nová panička. ;oD Že, Šárko???

Camilka a Cordulka jsou burmillí dámy. Jedí způsobně a Camilka jako tisková mluvčí smečky mě chodí upomínat, že už je zase čas naplnit mističky.

Všichni jsou neskutečně umazlení a určitě nám bude chybět, že nemáme za krkem předoucí burmillí límec či ohřívače kolen při práci na počítači. Poněkud se asi uleví naší počítačové myši - i když značně okousaná, přežila....zatím.

Poslední věc, která brání odchodu koťátek je menší zpoždění ve vydání rodokmenů. Máme přislíbeno, že ve čtvrtek 24. 2. již budou připravené na plemenné knize.

Teď již zbývá dochystat startovací balíčky, smlouvy a velký balík kapesníků, protože mi všichni ti rošťáci budou chybět.